top of page

Behandelaanbod

Psychotherapie of coaching is erop gericht je klachten inzichtelijker te maken, nare ervaringen te verwerken en je zelfbeeld te verstevigen. De relatie met de ander staat in elk traject centraal. Vanuit de hechtingstheorie gaan we er vanuit dat je in relatie met de ander een beeld vormt over jezelf en anderen. Afhankelijk van hoe deze ervaringen lopen kan dit je zelfbeeld positief of negatief kleuren. Deze ervaringen kunnen zich, als deze naar zijn en zich herhalen soms meer en meer verankeren in je persoonlijkheid. Klachten die je ontwikkelt zijn niet altijd bewust maar vaak terug te leiden naar dergelijke situaties.

Ik ben van mening dat beter snappen waar pijnlijke gevoelens vandaan komen en hoe patronen zich herhalen in combinatie met meer in contact komen met je “ware” gevoelens, gedachten, behoeften en verlangens en deze meer gaan uitspreken in de therapie maar ook daarbuiten zullen helpen jezelf meer te accepteren en tevens dat anderen jou beter gaan begrijpen. Als het dan lukt om bepaalde aanpassingen, negatieve invullingen, opgelegde normen of verwachtingen meer los te kunnen laten kom je dichter bij jezelf en raak je minder in conflict met deze tegengestelde kanten in jezelf, en kan je je weer heel, één en dezelfde persoon voelen!

_DSC1104.jpg

In praktijk UNA bied ik verschillende therapieën en coaching trajecten aan. Behandelsessies duren meestal 45 minuten en de duur van een behandeling is afhankelijk van het type behandeling en de aard/ernst van de klachten.

bottom of page